20-11-2015 | Haarlem – Insights Masterclass Bassisme (open)

Het bassisme richt voluit de schijnwerpers op de Groene energie in teams. Ieder team zoekt naar verbinding en samenwerking. “Bassisten” zijn degenen die dat van nature in zich hebben. Hun Introverte voorkeur maakt dat teamleden deze kwaliteit niet ten volle herkennen en benutten. Het is tijd dat “bassisten” uit de kast komen en hun plek opeisen.

In deze Masterclass maken we kennis met de kracht van de bassist. Wat is de specifieke rol van de bassist in de muziek en wat herkennen we daarvan in teams in organisaties?We gaan in gesprek met Jeroen Vierdag, bassist van onder meer Caro Emerald en het Metropole Orkest. Hij laat horen hoe je als bassist invloed kunt uitoefenen op het totaal. We kijken naar het samenspel tussen bassist, solist en dirigent. We leren hoe “bassisten” verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de groove in een team en daarmee een team aan het swingen krijgen.

Meer informatie & aanmelden kan via deze link