12-06-2018, de Baak, Driebergen – Groovy leiderschap: Hoe herken je de ‘bassisten’ in je organisatie

Een indringende meet-up over de attitude van de bassist als verbindend leider. Op lichte en vrolijke wijze bespreken we ingewikkelde zaken rond deze stijl van leiderschap.

In iedere organisatie is een verborgen schat aan mensen die op een natuurlijke manier verbindende leiders zijn. De ‘bassist’ stelt zichzelf vragen als: “Wat kan ik doen om het totaal beter te maken?” Of “Hoe bouw ik een fundament waarop anderen kunnen excelleren?” Ze werken meestal in de schaduw en worden (te) weinig opgemerkt als talent; bovendien steken ze zelf niet zo gauw hun vinger op. De bassist moet je letterlijk op het podium zetten.

Leer in deze muzikale meet-up hoe jij als leider je organisatie in een duurzame ‘groove’ krijgt door de kwaliteiten van de bassist in te zetten.

Meer informatie